GODZINNA PRODUKCJA, L
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
MAKS. MIESZANKI
NA CYKL, L
GODZINNA PRODUKCJA, L
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
MAKS. MIESZANKI
NA CYKL, L
Cykl kontrolowany czasem dla uzyskania idealnej konsystencji i struktury lodów.
Regulowane skrobaki. Wydajne wykorzystanie mocy układu chłodniczego.
Przezroczysta pokrywa. Ciągła widoczność produktu.
Kompaktowy rozmiar. Możliwość instalacji nawet w małej kuchni.
Po zakończeniu cyklu, lody mogą być wyekstrahowane z urządzenia oraz podane do konsumpcji.
Wydajna obróbka termiczna i mechaniczna, pozwalająca na produkcję kremowych lodów rzemieślniczych
Frezowanie mieszanki lodowej oraz wtłaczanie do niej powietrza.
Profesjonalne maszyny do lodów tradycyjnych z automatyczną ekstrakcją, do produkcji lodów rzemieślniczych, sorbetów i granity o wyjątkowej jakości. Trójfazowe przyłącze pozwala na wysokie obciążenia pracy.
Główna > Maszyny gastronomiczne > Frezery dla gastronomii > Maszyny do lodów tradycyjnych Gel 20, Practica 9-12, 15-25