Telme maszyny do lodów  logo

Dystrybutor Telme — Inplus, 43-211 Piasek, Słowackiego 41
tel. +48 730 850 156, serwis: +48 785 38 58 58, e-mail: info@telme.pl

KONTAKT

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA COOKIES

szkolenia
szkolenia

Indywidualne szkolenie lodziarskie

Wybierz szkolenie z listy:
Imię:
E-mail:
Telefon:
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych w
ramach 
świadczonych usług
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu nawiązania kontaktu i podjęcia współpracy w ramach świadczonych przeze mnie usług.
Zgoda na przesyłanie informacji handlowej drogą
elektroniczną
Wyrażam zgodę na przesyłanie przez Administratora informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
ZAPISUJĘ SIĘ
ZAPISUJĘ SIĘ
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Szkolenia lodziarskie — Kursy produkcji lodów rzemieślniczych

Poziom 2 — Lodziarnia — Świadomy biznes i aptekarska dokładność

Szkolenia lodziarskie — dwa poziomy szkoleń

Poziom 1 — Lodziarnia — Twój nowy biznes

Istnieje możliwość przeprowadzenia spersonalizowanego szkolenia lodziarskiego. Program szkolenia ustalany jest indywidualnie zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu.


Michał Kalinowski
Tel. 730850156

E-mail: mkalinowski@telme.pl

Skorzystaj z poniższego formularza i zapisz się na szkolenie

Organizujemy szkolenia i warsztaty poświęcone produkcji lodów rzemieślniczych.


Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom przygotowaliśmy dwa warianty szkoleń. Pierwszy wariant powstał z myślą o osobach, które zamierzają otworzyć biznes lodowy. Wariant drugi adresujemy do osób, które prowadzą lodziarnię i chcą poszerzyć swoją wiedzę w zakresie technologii produkcji lodów.

Szkolenia odbywają się w naszym centrum badawczo-rozwojowym w Inplus Food Laboratory w Gliwicach. Prowadzą je nasi technologowie: Bogusława Pietraszek i Krzysztof Krzysztofik, którzy dysponują ogromną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w branży lodziarskiej, cukierniczej i gastronomicznej.

Szkolenie lodziarskie — Poziom 1 - Lodowe ABC — Produkcja lodów rzemieślniczych wraz z ich oceną organoleptyczną.
 

Szkolenie pozwoli na:
 

• poznanie specyfiki biznesu lodowego;
• poznanie technologii lodowej;
• dobór odpowiednich urządzeń i maszyn do produkcji lodów;
• poznanie kryterium oceny organoleptycznej lodów według  wytycznych i parametrów Italian Gelato Training Course — (blok praktyczny).

ZAPISZ SIĘ

Szkolenie lodziarskie — Poziom 2 - Warsztaty produkcji lodowej z wykorzystaniem bazy mlecznej, słodkiej, tłustej oraz sorbetów.

Szkolenie pozwoli na:
 

• poznanie surowców do produkcji lodów – ich właściwości i roli;
• zdobycie umiejętności bilansowania receptury lodowej (warsztaty praktyczne);
• poznanie kryterium oceny organoleptycznej lodów według wytycznych i parametrów IGTC (blok praktyczny, warsztaty);

ZAPISZ SIĘ

Telme maszyny do lodów