Główna > Maszyny gastronomiczne > Frezery dla gastronomii > Frezery gastronomiczne Gel 5, Gel 10, Poker
Profesjonalne frezery do lodów dla restauracji, z manualną ekstrakcją. Kompaktowy rozmiar pozwala na łatwą instalację, nawet w małych punktach. Łatwe w użyciu, posiadające przezroczystą pokrywę do dodania składników oraz obserwacji produktu.
Frezuje mieszankę, wtłaczając do niej powietrze, przekształcając ją w lody rzemieślnicze lub sorbety.
Wydajna obróbka mechaniczna i termiczna pozwala na produkcję kremowych lodów wysokiej jakości.
Kompaktowy rozmiar, jednofazowe przyłącze oraz łatwa instalacja nawet w małych laboratoriach
Przezroczysta pokrywa do podglądu produktu
Pionowy cylinder, łatwe dodawanie produktów
Regulowane skrobaki dla optymalnego wykorzystania mocy chłodniczej.
Praca w trybie czasowym dla uzyskania optymalnej struktury i konsystencji lodów.
Frezery z linii Profesjonalnej z manualną ekstrakcją oraz elektromechanicznym sterowaniem są bardzo łatwe w użyciu:
1
Wlej wymaganą ilość mieszanki zgodnie z modelem
Uruchom mieszadło
2
3
Wybierz czas chłodzenia
4
Sygnał dźwiękowy informuje o zakończeniu cyklu, lody mogą być wyjęte od razu
MAKS. MIESZANKI NA CYKL, L
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
PRODUKCJA/H
MAKS. MIESZANKI NA CYKL, L
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
PRODUKCJA/H
Dystrybutor Telme — Inplus, 43-211 Piasek, Słowackiego 41
tel. +48 730850156 serwis: +48 785385858, e-mail: info@telme.pl