Telme maszyny do lodów

góra

Ribot T10, T18, T30, T60

Maszyny wielofunkcyjne RIBOT

Ribot T miksuje, rozdrabnia, ubija, kroi, miele, ugniata, podgrzewa, gotuje, konserwuje, hartuje, pasteryzuje, schładza i zamraża produkty spożywcze.

ryba na talerzu
ciastko
lody RIBOT

Gastronomia

Lodziarnia

Cukiernia

Urządzenie wielofunkcyjne RIBOT

galria

Galeria

galeria

video

Video

video

funkcje

Funkcje

funkcje

Rodzaj użycia

rodzaj użycia

dane techniczne

Dane techniczne

Dane techniczne

folder

Folder

folder

Otwór spustowy zamknięty z pokrywą zabezpieczającą

Otwór spustowy otwarty z pokrywą zabezpieczającą

Otwór rewizyjny

Mieszadło i cylinder

Prysznic

video RIBOT
fajka

Mieszanie i blendowanie produktów płynnych, kremów oraz ciast z programowalną temperaturą, czasem oraz prędkością obrotów.

fajka

Ubijanie : kremy, jajka, itd.

fajka

Krojenie i szatkowanie : mięso, ryby, warzywa, świeże owoce, suszone owoce itd.

fajka

Ugniatanie : ciasto do chleba, pizzy, makaron itd.

fajka

Temperowanie : mleczna, biała i ciemna czekolada.

fajka

Podgrzewanie, gotowanie : makaron, ryż, mięso, ryby, warzywa, jak również produkty płynne, kremy oraz ciasto.

fajka

Chłodzenie, mrożenie : makaron, ryż, mięso, ryba, warzywa, chłodzenie produktów płynnych, kremów oraz ciasta.

fajka

Możliwość gotowania i schładzania z programowalną temperaturą i czasem.

fajka

Zautomatyzuj i przyspiesz wszystkie operacje, które wymagają umiejętności manualnych, wysiłku i czasu, gwarantując obróbkę o najwyższym standardzie czystości.

obraz tło

Cukiernia i piekarnia

20 zaprogramowanych profili produkcyjnych

Przy użyciu urządzenia Ribot mieszanie składników takich jak masło, jajka, cukier itd. przebiega szybciej i wydajniejAutomatyzacja procesu pozwala na oszczędzenie czasu i energii.

Produkty:

fajka

Kremy (krem Custard, krem, krem maślany, zabajone itd.)

fajka

Ciasta (ciasto parzone, ciasteczka orzechowe itd.)

fajka

Przetwórstwo owoców (polewy, sosy, dżemy, żele, sosy z kawałkami owoców itd.)

fajka

Bazy do produktów (bezy, musy itd.)

fajka

Lukier

fajka

Ganasze (krem bawarski, panna cotta, krem caramel)

fajka

Temperowanie czekolady (możliwe użycie) 

ciastko
cukiernia

Lody rzemieślnicze

14 zaprogramowanych profili produkcyjnych

Pionowy cylinder urządzenia Ribot oferuje wiele możliwości: łatwe napełnianie, oraz ciągłą widoczność produktu jak i łatwość dodania produktów w każdym momencie cyklu.

Produkty:

fajka

Lody rzemieślnicze

fajka

Sorbety

fajka

Monoporcje lodowe

fajka

Mrożone desery

lody RIBOT
lody

Gastronomia

11 fabrycznie zaprogramowanych profili produkcyjnych

Gotowanie przy pomocy urządzenia Ribot to zdrowe jedzenie, brak inwazyjności w produkt, kontrolowana temperatura. Wysoka jakość organoleptyczna oraz rewelacyjny smak.

Produkty:

fajka

Sosy, sosy mięsne, sos beszamelowy, risotto, polenta, ciasto (pizza), ricotta, mascarpone, majonez, farsze, puree i wiele innych.

danie
gastronomia

Zestaw cukierniczo-piekarniczy

Obrotowa rózga do ubijania: kremów, białek jajka, żółtek jajka z cukrem, biszkoptu.

Ostrze do krojenia i szatkowania produktów.

Osłona ostrza: utrzymuje produkt przy dnie kotła w trakcie szatkowania.

Mieszadło używane w piekarni i cukierni: do produktów drożdżowych: brioszki, panettone.

Zsyp załadowczy na składniki.

Zestaw gastronomiczny

Komponent napędu – ułatwia montaż i demontaż elementów.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T10, T18) różnych produktów:makaron, pakowane próżniowo produkty itd.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T10, T18) produktów: makaron, spakowane próżniowo produkty itd.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T30) różnych produktów: makaron, spakowane próżniowo produkty itd.

Kosz płaski: gotowanie na parze, omlety, spakowane próżniowo produkty.

Uchwyt do wyjmowania koszy.

 Dane techniczne - Ribot 10/ Ribot 18/ Ribot 30/ Ribot 60

MODEL

WYMIARY

WAGA NETTO

ZASILANIE

CHŁODZENIE

POJEMNOŚĆ 

RIBOT 10

49x60x110 cm

190 Kg

A 14 - kW 5,5 V 400 - 50 - 3

powietrze/woda

10 L

RIBOT 18

51x70x115 cm

240 Kg

A 18 - kW 7,7 V 400 - 50 - 3

woda

18 L

RIBOT 30

55x78x120 cm

265 Kg

A 19 - kW 8,2 V 400 - 50 - 3

powietrze/woda

30 L

RIBOT 60

62x85x125 cm

310 Kg

A 24 - kW 13 V 400 - 50 - 3

woda

60 L

Dane techniczne - Ribot 10/ Ribot 18/
Ribot 30/ Ribot 60

MODEL

WYMIARY

WAGA NETTO

ZASILANIE

RIBOT T 10

49x60x110 cm

190 Kg

A 14 - kW 5,5 V 400 - 50 - 3

RIBOT T 18

51x70x115 cm

240 Kg

A 18 - kW 7,7 V 400 - 50 - 3

RIBOT T 30

55x78x120 cm

265 Kg

A 19 - kW 8,2 V 400 - 50 - 3

RIBOT T 60

62x85x125 cm

310 Kg

A 24 - kW 13 V 400 - 50 - 3

MODEL

CHŁODZENIE

POJEMNOŚĆ 

RIBOT T 10

powietrze/woda

10 L

RIBOT T 18

powietrze/woda

18 L

RIBOT T 30

powietrze/woda

30 L

RIBOT T 60

powietrze/woda

60 L

 

 

 

Zapytaj o szczegóły

koperta

 

 

 

Pobierz katalog

drukarka

POLITYKA COOKIES

POLITYKA PRYWATNOŚCI

KONTAKT

Dystrybutor Telme — Inplus, 43-211 Piasek, Słowackiego 41
tel.
+48 730850156  serwis: +48 785385858, e-mail: info@telme.pl

Telme maszyny do lodów  logo

BLOG