Telme maszyny do lodów  logo

Dystrybutor Telme — Inplus, 43-211 Piasek, Słowackiego 41
tel. +48 730 850 156, serwis: +48 785 38 58 58, e-mail: info@telme.pl

KONTAKT

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA COOKIES

drukarka

 

 

 

Pobierz katalog

koperta

 

 

 

Zapytaj o szczegóły

60 L
powietrze/woda
RIBOT T 60
30 L
powietrze/woda
RIBOT T 30
18 L
powietrze/woda
RIBOT T 18
10 L
powietrze/woda
RIBOT T 10
POJEMNOŚĆ 
CHŁODZENIE
MODEL
A 24 - kW 13 V 400 - 50 - 3
310 Kg
62x85x125 cm
RIBOT T 60
A 19 - kW 8,2 V 400 - 50 - 3
265 Kg
55x78x120 cm
RIBOT T 30
A 18 - kW 7,7 V 400 - 50 - 3
240 Kg
51x70x115 cm
RIBOT T 18
A 14 - kW 5,5 V 400 - 50 - 3
190 Kg
49x60x110 cm
RIBOT T 10
ZASILANIE
WAGA NETTO
WYMIARY
MODEL
Dane techniczne - Ribot 10/ Ribot 18/
Ribot 30/ Ribot 60
60 L
woda
A 24 - kW 13 V 400 - 50 - 3
310 Kg
62x85x125 cm

RIBOT 60

30 L
powietrze/woda
A 19 - kW 8,2 V 400 - 50 - 3
265 Kg
55x78x120 cm

RIBOT 30

18 L
woda
A 18 - kW 7,7 V 400 - 50 - 3
240 Kg
51x70x115 cm

RIBOT 18

10 L
powietrze/woda
A 14 - kW 5,5 V 400 - 50 - 3
190 Kg
49x60x110 cm

RIBOT 10

POJEMNOŚĆ 
CHŁODZENIE
ZASILANIE
WAGA NETTO
WYMIARY
MODEL

 Dane techniczne - Ribot 10/ Ribot 18/ Ribot 30/ Ribot 60

Uchwyt do wyjmowania koszy.

Kosz płaski: gotowanie na parze, omlety, spakowane próżniowo produkty.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T30) różnych produktów: makaron, spakowane próżniowo produkty itd.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T10, T18) produktów: makaron, spakowane próżniowo produkty itd.

Głęboki kosz do gotowania (Ribot T10, T18) różnych produktów:makaron, pakowane próżniowo produkty itd.

Komponent napędu – ułatwia montaż i demontaż elementów.

Zestaw gastronomiczny

Zsyp załadowczy na składniki.

Mieszadło używane w piekarni i cukierni: do produktów drożdżowych: brioszki, panettone.

Osłona ostrza: utrzymuje produkt przy dnie kotła w trakcie szatkowania.

Ostrze do krojenia i szatkowania produktów.

Obrotowa rózga do ubijania: kremów, białek jajka, żółtek jajka z cukrem, biszkoptu.

Zestaw cukierniczo-piekarniczy

gastronomia
danie
Sosy, sosy mięsne, sos beszamelowy, risotto, polenta, ciasto (pizza), ricotta, mascarpone, majonez, farsze, puree i wiele innych.
fajka
Produkty:

Gotowanie przy pomocy urządzenia Ribot to zdrowe jedzenie, brak inwazyjności w produkt, kontrolowana temperatura. Wysoka jakość organoleptyczna oraz rewelacyjny smak.

11 fabrycznie zaprogramowanych profili produkcyjnych

Gastronomia

lody
lody RIBOT
Mrożone desery
fajka
Monoporcje lodowe
fajka
Sorbety
fajka
Lody rzemieślnicze
fajka
Produkty:

Pionowy cylinder urządzenia Ribot oferuje wiele możliwości: łatwe napełnianie, oraz ciągłą widoczność produktu jak i łatwość dodania produktów w każdym momencie cyklu.

14 zaprogramowanych profili produkcyjnych

Lody rzemieślnicze

cukiernia
ciastko

Temperowanie czekolady (możliwe użycie) 

fajka

Ganasze (krem bawarski, panna cotta, krem caramel)

fajka
Lukier
fajka

Bazy do produktów (bezy, musy itd.)

fajka

Przetwórstwo owoców (polewy, sosy, dżemy, żele, sosy z kawałkami owoców itd.)

fajka

Ciasta (ciasto parzone, ciasteczka orzechowe itd.)

fajka

Kremy (krem Custard, krem, krem maślany, zabajone itd.)

fajka
Produkty:

Przy użyciu urządzenia Ribot mieszanie składników takich jak masło, jajka, cukier itd. przebiega szybciej i wydajniejAutomatyzacja procesu pozwala na oszczędzenie czasu i energii.

20 zaprogramowanych profili produkcyjnych

Cukiernia i piekarnia

obraz tło

Zautomatyzuj i przyspiesz wszystkie operacje, które wymagają umiejętności manualnych, wysiłku i czasu, gwarantując obróbkę o najwyższym standardzie czystości.

fajka

Możliwość gotowania i schładzania z programowalną temperaturą i czasem.

fajka

Chłodzenie, mrożenie : makaron, ryż, mięso, ryba, warzywa, chłodzenie produktów płynnych, kremów oraz ciasta.

fajka

Podgrzewanie, gotowanie : makaron, ryż, mięso, ryby, warzywa, jak również produkty płynne, kremy oraz ciasto.

fajka

Temperowanie : mleczna, biała i ciemna czekolada.

fajka

Ugniatanie : ciasto do chleba, pizzy, makaron itd.

fajka

Krojenie i szatkowanie : mięso, ryby, warzywa, świeże owoce, suszone owoce itd.

fajka

Ubijanie : kremy, jajka, itd.

fajka

Mieszanie i blendowanie produktów płynnych, kremów oraz ciast z programowalną temperaturą, czasem oraz prędkością obrotów.

fajka
video RIBOT
Prysznic
Mieszadło i cylinder
Otwór rewizyjny

Otwór spustowy otwarty z pokrywą zabezpieczającą

Otwór spustowy zamknięty z pokrywą zabezpieczającą