UMÓW SIĘ NA PREZENTACJĘ
Maszyna do lodów gałkowych Pastogel to urządzenie wielofunkcyjne do produkcji lodów rzemieślniczych, produktów cukierniczych i gastronomicznych. Pozwala na mieszanie, gotowanie, pasteryzowanie oraz frezowanie lodów.
Drzwi wyrzutowe
Kratka wyrzutu
Przezroczysta pokrwa
Cylinder i mieszadło
Mieszanie i łączenie składników do produkcji lodów rzemieślniczych, granity, sorbetów oraz produktów cukierniczych i gastronomicznych takich jak: mleko, śmietanka, mleko w proszku, owoce, cukier, dekstroza, jajka, emulsyfikatory, stabilizatory itd.
Mieszanie, wtłaczanie powietrza do mieszanki i frezowanie lodów. Produkcja jest automatyczna i pozwala na uzyskanie wyjątkowej kremowości lodów.
Gotowy produkt może być od razu sprzedawany.
Chłodzenie i pełny proces pasteryzacji
Mieszanie i gotowanie składników do specjalności cukierniczych i gastronomicznych.
Podgrzewanie i sanityzacja: roztapianie tłuszczy i czekolady oraz eliminacja patogennej flory bakteryjnej.
Beszamel
Ragout
Risotto
Polenta
Pasteryzacja
Produkcja lodów rzemieślniczych
Produkcja Slushie
Produkcja sorbetów
Kremy (custard, angielski, maślany itd.)
Dżemy
Zabajone
MODEL
PASTOGEL T 3-6
PASTOGEL T 4-8
PASTOGEL T 4-8A
WYMIARY
49x60x110 cm
51x70x115 cm
51x90x115 cm
ZASILANIE
8 A - 5 kW V 400/50/3
13 A - 6,7 kW V 400/50/3
14 A - 7 kW V 400/50/3
CHŁODZENIE
woda/powietrze
woda
powietrze
MIESZANKI NA CYKL, l. / kg
3÷6 3,5÷7
4÷8 4,5÷9
4÷8 4,5÷9
GODZINNA PRODUKCJA, MIN
8÷40
8÷40
8÷40
MAX. PROD NA GODZ.
10÷35
20÷60
20÷60
MODEL
PASTOGEL T 3-6
PASTOGEL T 4-8
PASTOGEL T 4-8 A
MODEL
PASTOGEL T 3-6
PASTOGEL T 4-8
PASTOGEL T 4-8 A
WYMIARY
49x60x110 cm
51x70x115 cm
51x90x115 cm
ZASILANIE
8 A - 5 kW V 400/50/3
13 A - 6,7 kW V 400/50/3
14 A - 7 kW V 400/50/3
CHŁODZENIE
woda/powietrze
woda
powietrze
MIESZANKI NA CYKL, l. / kg
3÷6 3,5÷7
4÷8 4,5÷9
4÷8 4,5÷9
GODZINNA PRODUKCJA, MIN
8÷40
8÷40
8÷40
MAX. PROD NA GODZ.
10÷35
20÷60
20÷60
Dane techniczne
Dystrybutor Telme — Inplus, 43-211 Piasek, Słowackiego 41
tel. +48 730850156 serwis: +48 785385858, e-mail: info@telme.pl