Zabajone
Dżemy
Kremy (custard, angielski, maślany itd.)
Podgrzewanie i sanityzacja: roztapianie tłuszczy i czekolady oraz eliminacja patogennej flory bakteryjnej.
Mieszanie i gotowanie składników do specjalności cukierniczych i gastronomicznych.
Chłodzenie i pełny proces pasteryzacji
Gotowy produkt może być od razu sprzedawany.
Mieszanie, wtłaczanie powietrza do mieszanki i frezowanie lodów. Produkcja jest automatyczna i pozwala na uzyskanie wyjątkowej kremowości lodów.
Mieszanie i łączenie składników do produkcji lodów rzemieślniczych, granity, sorbetów oraz produktów cukierniczych i gastronomicznych takich jak: mleko, śmietanka, mleko w proszku, owoce, cukier, dekstroza, jajka, emulsyfikatory, stabilizatory itd.
Maszyna do lodów gałkowych Pastogel to urządzenie wielofunkcyjne do produkcji lodów rzemieślniczych, produktów cukierniczych i gastronomicznych. Pozwala na mieszanie, gotowanie, pasteryzowanie oraz frezowanie lodów.
UMÓW SIĘ NA PREZENTACJĘ