Opcjonalne: zapis cykli i temperatur procesów.
Schładzanie i konserwowanie: kompletny proces pasteryzacji. Utrzymuje uśpioną florę bakteryjną oraz utrzymuje mieszankę w idealnej temperaturze, zgodnie z zaleceniami.
Podgrzewanie i sanityzacja: rozpuszcza tłuszcze, czekoladę oraz eliminuje większość patogennej flory bakteryjnej.
Mieszanie składników: mleko, świeża śmietana, mleko w proszku, cukier, dekstroza, jajka, emulsyfikatory, stabilizatory itd.
Pasteryzator do lodów rzemieślniczych Evopasto pozwala na zachowanie wszystkich właściwości organoleptycznych produktu. Chłodzenie i grzanie pośrednie zachodzi przy użyciu płynu przewodzącego ciepło. Stworzony przy użyciu najwyższej jakości materiałów i komponentów.
Główna > Lodziarnia i cukiernia > Pasteryzatory automatyczne ABP > Pasteryzatory do lodów Evopasto 30/60/60A/120
UMÓW SIĘ NA PREZENTACJĘ