PRODUKCJA/H
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
MAKS. MIESZANKI NA CYKL, L
PRODUKCJA/H
DŁUGOŚĆ CYKLU, MIN
MAKS. MIESZANKI NA CYKL, L
Sygnał dźwiękowy informuje o zakończeniu cyklu, lody mogą być wyjęte od razu
4
Wybierz czas chłodzenia
3
2
Uruchom mieszadło
Wlej wymaganą ilość mieszanki zgodnie z modelem
1
Frezery z linii Profesjonalnej z manualną ekstrakcją oraz elektromechanicznym sterowaniem są bardzo łatwe w użyciu:
Praca w trybie czasowym dla uzyskania optymalnej struktury i konsystencji lodów.
Regulowane skrobaki dla optymalnego wykorzystania mocy chłodniczej.
Pionowy cylinder, łatwe dodawanie produktów
Przezroczysta pokrywa do podglądu produktu
Kompaktowy rozmiar, jednofazowe przyłącze oraz łatwa instalacja nawet w małych laboratoriach
Wydajna obróbka mechaniczna i termiczna pozwala na produkcję kremowych lodów wysokiej jakości.
Frezuje mieszankę, wtłaczając do niej powietrze, przekształcając ją w lody rzemieślnicze lub sorbety.
Profesjonalne frezery do lodów dla restauracji, z manualną ekstrakcją. Kompaktowy rozmiar pozwala na łatwą instalację, nawet w małych punktach. Łatwe w użyciu, posiadające przezroczystą pokrywę do dodania składników oraz obserwacji produktu.
Główna > Maszyny gastronomiczne > Frezery dla gastronomii > Frezery gastronomiczne Gel 5, Gel 10, Poker